maldives, palm tree, hammock-3220702.jpg

За нас

Мечтайте и пътешествайте ...
Почувствайте очарованието на пътуването...

За всеки пътуването започва с една мечта, с една малка крачка и с едно красиво очакване и трепетни емоции за предстоящото.
Ние от „Шармс турс“ имаме удоволствието да превръщаме мечтите в реалност, за да се отдадете на вашите пориви за пътуване.
Щастливи сме  да помагаме на нашите клиенти в реализирането на техните желания, като се стремим да правим това професионално и компетентно.

Очарованието от пътуването …е нашето вдъхновение, за да творим преживявания!!! 

Ние от „Шармс турс“  се стараем всяка ваканция на нашите клиенти да бъде уникална за тях, да ги зареди с положителни емоции и да им осигури бягство от забързаното ежедневие. Ние съпреживяваме всяко пътуване, от момента на планиране до завръщането на нашите пътешественици.

Отдайте се свободно на страстта си за пътуване и ние ще ви отведем до красиви острови, коралови рифове, интересни забележителности и много други очарователни места в цял свят.

Открийте очарованието на пътуването…
Открийте света с нас!

Защо Шармс Турс?
Защото вярваме в Очарованието на Пътуването …

log1

Дългогодишен опит

Нашите сътрудници имат повече от 15 години стаж в туризма. С нас планирането на следващото Ви приключение е в добри ръце!

Отдаденост

Ние знаем, че детайлите са важни. Даваме най – доброто от себе си, за да можете Вие да се насладите на пътуването изцяло.

log2

Любов към пътуването

Пътуването е страст за самите нас, това ни позволява да Ви предложим възможно най-добрата услуга, на най-добрата цена.

Translate »