greece-plane-tours

Чартърни полети

Пътуването винаги започва с една малка крачка…да си резервираме самолетен билет 🙂

Какво е чартърен полет?

Чартърните полети са един от най-добрите избори за транспорт. Няма значение каква е целта на пътуването Ви, чартърните полети със сигурност превъзхождат обичайните разписания на авиационните компании. За разлика от редовните полети на превозвачите в България, чартърите се извършват извън обичайните им графици. Чартърният полет е най-общо полет, при който туроператора наема самолет, който ползва за определена дестинация, но при променливо разписание. Това прави чартърните полети гъвкави и лесно пригодими към Вашите планове. Още повече, че местата за чартърите могат да се продават индивидуално или като част от ваканционен пакет. Това дава възможност на пътниците на чартърните полети да наемат цял самолет, ако пътуват като група или да си вземат индивидуално билет.

Какви са предимствата на чартърните полети?

Едно от основните предимства на чартърните полети е, че те могат да бъдат по-евтини от редовните полети!

Другите преимущества на чартърните полети са:

Гъвкавост – в тарифите на чартърните полети не се включват строгите ограничения, които се налагат от стандартните авиокомпании. В чартърните полети се залага най-вече на конкретни изисквания за предварителното закупуване на билетите, както и минималната и максималната заетост на чартърния полет.

По-кратки полети – обикновено чартърните полети са директни до желаната от Вас дестинация. Това Ви спестява много време и чакане, което няма как да избегнете при редовните полети.

Чартъри от град Варна, Бургас, София и др.

Като наш клиент, ако изберете да пътувате с чартърен полет може да очаквате бързо и ефективно обслужване. Можем да Ви уверим, че чартърните полети са безопасни и надеждни. Избираме да работим единствено с компании, които да се утвърдили на световния пазар с добрите си условия по чартърните полети и добрите си практики. Смятаме, че наше задължение като Ваш посредник е постоянно да се развиваме и да Ви предлагаме директни чартърни полети.

Ако искате да резервирате място в чартърен полет или да се запознаете с чартърите от град Варна, Бургас, София, Пловдив или всяко едно летище по света, се свържете с нас и ще ви отговорим на всичките Ви въпроси, не само за чартърите, а и ще Ви помогнем да изберете най-добрите условия за Вашето пътуване. Независимо какъв е поводът – бизнес или почивка, единични места или група, ние ще организираме Вашия чартър от всяка  точка по света.

Направете запитване за самолетни билети

Translate »